Zoomniveau aanpassen

Om meer invoerregels op je scherm in iMUIS Online te tonen kun je het zoomniveau van je browser aanpassen. Je leest hieronder hoe je dit kunt doen.

Zoomniveau browser controleren

Een oplossing om meer ruimte vrij te krijgen is om de zoomfactor van je webbrowser wat lager in te stellen. Hiervoor sluit je iMUIS Online eerst af en daarna pas je de huidige zoomfactor van je webbrowser aan van 100% naar 90%. De zoomfactor kan eenvoudig via toetscombinatie Ctrl + min(-)teken in stappen lager worden ingesteld. Daarna log je opnieuw in in iMUIS Online en beoordeel je of dit zoomniveau voldoende is om meer invoerregels zichtbaar te krijgen.

Vervolgens dient de zoomfunctie van Windows gecontroleerd te worden.

Zoomfunctie Windows controleren

Dit kan je als volgt nagaan:

• Ga naar het bureaublad en klik met je rechtermuisknop in de vrije ruimte;
  • Klik op beeldscherminstellingen en selecteer een beeldscherm door deze aan te klikken (vierkant vlak);
  • Scroll naar beneden naar de optie schaal en lay-out en zet deze op 100%.

Article Attachments