Release notes 4.5.7 – iMUIS Online

Versie 4.5.7

Btw goedkeuren in iMUIS Online en MUIS Live App

Er is een nieuwe optie binnen iMUIS Online gekomen waarbij de accountant de btw-aangifte klaarzet. Vervolgens kan hij vanuit iMUIS Online een e-mail notificatie sturen naar zijn klant. De klant kan vervolgens via iMUIS Online en/of de MUIS Live App de btw-aangifte goedkeuren. Overige mogelijkheden:

  • De accountant kan zelf de e-mail tekst van de notificatie aanpassen.
  • De klant kan de aangifte indien nodig afkeuren en hierbij een opmerking plaatsen. De accountant krijgt hiervan dan een notificatie. Hij kan de aangifte corrigeren en opnieuw klaarzetten voor de klant om in te dienen.
  • Via het overzicht in het btw-programma kan de accountant de status van de aangifte in de gaten houden.

Om de aangifte in te kunnen dienen heeft de klant de module BTW-aangifte nodig. Lees in dit artikel hoe je bovenstaande instelt.

Drag & drop uploaden in UBL Cloud

UBL/XML en PDF in- en verkoopfacturen kunnen nu via ‘drag & drop’ geüpload worden in UBL Cloud. Zo sleep je eenvoudig meerdere documenten tegelijk in het upload scherm, om deze in één keer te uploaden. Als er een verkeerd bestand tussen zit kun je deze verwijderen voordat je de verwerking uitvoert. Vervolgens kun je de geüploade facturen tegelijk in je administratie verwerken.

Ga naar UBL Cloud > Inkoopfacturen (Of verkoopfacturen) > tab Uploaden. In dit scherm kun je bestanden slepen en droppen binnen de stippellijnen; zie hieronder.

ubl-cloud-uploaden-dragdrop

Mijn actieve apps zichtbaar in MUIS Apps

In het MUIS Apps overzicht heb je via “Mijn actieve apps” nu direct inzicht in welke apps je allemaal hebt gekoppeld aan iMUIS Online. Zo kun je eenvoudig vanuit een overzicht al jouw verbonden apps beheren.

Gerelateerde artikelen