Ik open mijn factuur maar deze verschijnt niet in Spitsfactuur

Factuurweergave meldt: GetKolommenXU: DEBOPP

Een dergelijke melding treedt alleen op in Microsoft Edge of Mozzila FireFox. Het probleem treedt niet op in Google Chrome. Mocht Google Chrome nog niet geïnstalleerd zijn, download en installeer deze dan. Als Google Chrome al geïnstalleerd is, start deze dan en roep Instellingen op.

Klik onderaan op de pagina van Instellingen de optie Geavanceerd.

Scroll geheel naar beneden en klik in de rubriek ‘Resetten en opruimen’ op ‘Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden’.

Klik op de knop ‘Instellingen resetten’.

Als Google Chrome aangeeft dat de instellingen gereset zijn, sluit Google Chrome dan geheel af en herstart deze. Log opnieuw in op iMUIS Online en controleer of de weergave correct wordt weergegeven in Spitsfactuur.