Credits overdragen naar een ander account

In iMUIS OnlineĀ Mijn gegevens is er een knop ‘Credits overdragen’ waarmee een accountant of crediteigenaar zijn eigen credits kan overboeken naar een ‘actiecode’. Deze actiecode wordt naar een e-mailadres gestuurd en met deze code kan iemand, net als bij een UBL Cloud Card, de credits op zijn eigen account boeken. Dit is dus ook bruikbaar voor het overboeken van credits van de accountant naar een iMUIS Online gebruiker.

Heb je per ongeluk credits gekocht op een verkeerde vestiging? Dit kan hiermee dus ook gecorrigeerd worden.

1. Klik op de knop Credits overdragen
  2. Vul hier het aantal credits in die je wil overdragen. En het e-mailadres van de ontvanger.
  3. De ontvanger van de credits ontvangt een actiecode per e-mail. De credits kunnen bij Ik heb een actiecode geactiveerd worden.